Just For a Little Fun.

Ajam Smoor

Ajam Smoor

Weer een Recept van me schoon moeder 🙂

Ingrediënten

For: 4 personen
  • 1 pakje Boter
  • 1 kilo Kip Borrelpootjes / Vleugeltjes
  • 1 tl Djahepoeder
  • 2 el Suiker
  • Knoflookpoeder
  • Ketjap A
Preparation:
10 min
Cooking:
10 min
Ready in:
1 h 20 min

Instructies

  1. Pakje boter in een diepe pan smelten.
  2. Dan de Kip erin doen en goed doorbakken.
  3. Dan goed wat knoflookpoeder er over heen strooien en de theelepel Djahe poeder van conimex plus de 2 eetlepels suiker erin.
  4. Alles goed omscheppen. En dan een beker HEET water erbij doen tot de kip bijna eronder staat.
  5. Daarna de ketjap a erbij en dat mag behoorlijk wat zijn ( het vocht moet goed bruin zijn).
  6. Dan weer alles even omscheppen en een uurtje laten pruttelen ( af en toe omscheppen)

Notities

Leker leker 🙂