Just For a Little Fun.

Pilaf

Pilaf

Rijst met een heerlijke saus van varkenslappen, perziken, Ui en andere kruiden.

Ingrediënten

For: 4 personen
  • 1 kilo Varkenslappen
  • 2 grote Uien
  • 2 blikken Perzik op siroop
  • 3 blikjes Tomatenpuree
  • 50 gram Margarine
  • scheut Babi Ketjap
  • 1 pak Rijst Snelkook
Preparation:
10 min
Cooking:
30 min
Ready in:
40 min

Instructies

  1. Laat de Perzik uitlekken en BEWAAR het sap.
  2. Snijd de varkenslappen in kleine stukjes en snipper het ui.
  3. Smelt de boter in een pan en bak daar de stukjes vlees in, voeg daarna de gesnipperde ui toe tot die glazig zijn.
  4. Voeg de sap van de beide blikken perzik toe, een flinke scheut babi ketjap en de 3 blikjes tomatenpuree en laat het lekker sudderen +/- 30 min.
  5. Kook ondertussen de rijst en bereid het zoals je gewent bent.
  6. Snijd 1 blik perzik in stukjes en voeg die toe aan de saus en warm het door, mocht het zijn dat de saus te dun is even aanmengen met de maizena.

Notities

Als de saus te dun is eventueel aanmengen met Maizena.