Just For a Little Fun.

Sho­ar­ma­taart

Sho­ar­ma­taart

Sho­ar­ma­taart

Ingrediënten

For: 4 personen
  • 5 plakjes bladerdeeg (diepvries 450gr)
  • 2 grote 0
  • 2 grote Paprika's Rode
  • 2.5 el Olijfolie
  • 400 gram shoarmavlees
  • 3 Eieren
  • half pakje pan en Oven (MonChou a 194ml)
Cooking:
25 min
Ready in:
50 min

Instructies

  1. Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5.
  2. Bladerdeeg laten ontdooien.
  3. Uien pellen en snipperen.
  4. Paprika's wassen, schoonmaken en snipperen.
  5. In braadpan 2 eetlepels olie verhitten.
  6. Shoarmavlees ca. 5 minuten bakken.
  7. Ui en paprika toevoegen en nog ca. 3 minuten bakken.
  8. Eieren loskloppen met MonChou, zout en peper.
  9. Springvorm invetten met rest van olie en bekleden met bladerdeeg.
  10. Met vork gaatjes in bladerdeeg prikken. Shoarmavulling over bodem verdelen.
  11. Eimengsel erover schenken.
  12. In midden van oven taart in ca. 25 minuten gaar en lichtbruin bakken.

Notities

springvorm, doorsnede ca. 24 cm.
Lekker met frisse salade.